Kompromisszumok nélküli bérszerver szolgáltatás

Bérszervereinket rendszergazdával is igényelheted

Nincs hűségidő, nálunk 30 nap a felmodási idő!


Bérszerver csomagok

Önálló erőforrások
céged szolgálatában

Bérszerver megoldásunk akkor jelent optimális alternatívát, amikor a VPS már nem elég, mert kibővített kapacitásra, kompromisszumok nélküli működésre van szükség. Ha olyan erőforrásra van szükséged, amely csak és céged számára áll rendelkezésre mindenfajta megosztás nélkül.


Alacsony és fix előre kalkulálható havidíj!

A szerver bérlés (bérszerver) számtalan lehetőséget és számítási teljesítményt képvisel, miközben megkíméli vállalkozásod az egyszeri tekintélyes anyagi beruházástól. Kényelmes, havi elszámolható költséggel kell csak számolnod. A piaci körülmények változását gyorsan és egyszerűen tudod követni, hiszen bármikor válthatsz nagyobb teljesítményű hardverre.Választható operációs rendszerek

Te döntöd el, milyen operációs rendszer kerüljön a saját bérszerveredre - ne köss kompromisszumokat, válaszd a vállalkozásod számára a legideálisabb megoldást.Bérszerver megoldásaink vállalkozásodnak

Igényeld rendszergazdai támogatással


Bérszerveredet a teljesség igénye nélkül elérheted, még akkor is , ha nincs rendszergazdád! Most bérszervereink mellé rendszergazdai felügyeletet ajánlunk, így teljesen a vállalkozásodra tudsz koncentrálni. Enned alapdíja nettó 30.000 Ft havonta, részletekért érdeklődj.

Eseti beavatkozást is kérhetsz, ha csak a kritikus műveletekhez szeretnéd segítségünket kérni. Ennek díja nettó 6.000 forint óránként. A szerver üzembe helyezésének díja egyszeri havidíjnak megfelelő összeg. A kívánt rendszer előtelepítése díjtalan!


Tovább a csomagokhoz

Mit adunk bérszerver
csomagjainkba?Legújabb technológia

A szerver bérlés keretében, minden esetben a legújabb technológiával dolgozunk a processzortól a merevlemezig. A megadott szerver csomagok mellett, lehetőséged van egyedi összeállításra is a vállalkozásod igényeinek megfelelően!
Szerverterem

Bérszerverinket igénynek megfelelően a budapesti BIX épületében illetve a Data Center Park Nuremberg, Germany, Data Center Park Falkenstein, Germany, továbbá Data Center Park Helsinki, Finland szervertermekben üzemeltetjük.
Újratelepítés, hibaelhárítás

Bérszervered bármikor újratelepítheted, illetve hiba esetén úgynevezett "Live" rendszer segítségével javíthatod. Egyes csomagok beépített KVM-el is rendelkeznek. A beépített KVM lehetővé teszi, hogy a szervert egy külön, erre biztosított IP címen keresztül kezeljük, úgy mintha előtte ülnénk.
Parallels Plesk panel

A legszélesebb körben elterjedt és használt hoszting keretszoftver a világon, amely magyarul beszél. Legyél részese Te is a felhő szolgáltatásoknak. A Plesk Panel segítségedre lesz az 1 domaintől a több száz domain kiszolgálásáig.

Szabadság, egyediség

A bérszerver tökéletes szabadságot biztosít az üzemeltetésben, így 100%-ban kielégíti az alkalmazott technológiákat. Egyedisége biztosítja a szerver teljes kapacítását, így nem kell osztoznod az erőforrásokon!
Internetelérés

A hálózati összektötetést az alábbi szolgáltatók biztosítják: BIX, DIGI, Interoute, Deutsche Telekom, Level 3, GlobalCrossings, cogent, DE-CIX, ECIX. A budapesti adatközpont gerinchálózata 30 Gbit/s, a strasbourgi adatközpont összesen 550 Gbit/s maximális sávszéleséggel rendelkezik. Internetes elérés éves rendelkezésre állása 99,9%.
Ügyfélszolgálat

Segítséget kérhetsz tőlünk az év 365 napján, a nap 24 órájában. Kollégáink magyarul szólnak hozzád, így a nyelvi nehézségekkel sem kell bajlódnod. Telefonos ügyfélszolgálatunk a segítségedre lesz, ha már a szerver helyreállítása reménytelen a KVM rendszeren keresztül.
Directadmin panel

Egy egyszerű, könnyen elsajáítítható, egyszerű hoszting keretszoftver. Olyan felhasználóknak ajánljuk, akik saját céllra több domain nevet szeretnének egyszerűen és átláthatóan üzemeltetni. Ügyfél kiszolgálásra, eladásra kínált szolgáltatásra a Parallels Plesket ajánljuk.Bérszerver ajánlatkérés

  Most válassz az alábbiak közül

  Please prove you are human by selecting the truck.


  Online
  Ügyfélszolgálat

  Szívesen vesszük kérdésedet szolgáltatásunkkal kapcsolatban. Minden beérkező üzenetre válaszolunk a beérkezéstől számított 1 munkanapon belül.


  Kérdésem van!
  Hibabejelentés