Kiknek ajánljuk

Csúcsteljesítményű menedzselt VPS szerverünket?

Nincs hűségidő, nálunk 60 nap a felmodási idő!

Kikek ajánljuk? VPS csomagok

Mi az a menedzselt VPS szerver?

Biztosítunk egy dedikált hardver paraméterekkel rendelkező virtuális szervert, telepítjük rá a többszörösen díjnyertes Plesk tárhelykezelő szoftvert és mindezt rendszergazdaként felügyeljük.

A szolgáltatásunkat pontosan nagy forgalmat bonyolító weboldalak, webportálok, webshop rendszerek kiszolgálásához ajánljuk. Webfejlesztőként vagy Média ügynökségként fontos, hogy dedikált erőforrásod legyen és egyszerre több tíz weboldalt, web alapú rendszereket üzemeltess, mindezt biztonságosan. Természetesen egyedi igényeidre is figyelünk és megvalósítjuk költséghatékonyan.
VPS csomagok

Kik tudják a legjobban kihasználni?

A menedzselt VPS szolgáltatásunk egyik pikantériája, hogy ezt vállalkozásodnak dedikáljuk. Azaz egy virtuális szervergépen biztosítunk úgymond egy webtárhely szintű szolgáltatást cégednek. Így a sima webtárhellyel szemben, weboldalaid, webes alkalmazásaid nem osztoznak más weboldalalakkal. Nem csökken egyes weboldalaknál a memória vagy a processzor használat. A szolgáltatásunkat teljes mértékben rád szabjuk, hogy Te csak a weboldal készítéssel foglalkozz. Ingyenes rendszergazdai támogatást, felügyeletet kapsz szolgáltatásunk mellé.


Marketing, CMR üzemeltetés:

Marketing, digitális ügynökségek a Menendzselt VPS jellegéből adódóan képesek a hírlevél kiküldése mellett a CMR és hírlevélküldő rendszerek futtatására is, így egy helyen, mindenki mástól függetlenül kezelheti ügyfélbázisát. Frissítheti és biztonságban tarthatja hírleveleit.


Webáruházak:

Minden webáruház megérdemli a redundáns rendelkezésre állást, hiszen folyamatos online működöse biztosítja a potenciális vásárlást is. Bármilyen egyedi rendszerű is lehet a webáruház, biztos lehet benne, hogy Menendzselt VPS-en nem lesz üzemeltetési és technikai problémák, biztosítjuk az alapokat. Minden szükséges fejlesztői eszköz rendelkezésre áll a szerveren a webáruház készítőjének.


Webfejlesztők:

Minden igény más, minden elkészített weboldal egy kicsit egyedi, amit a Menedzselt VPS biztosan kiszolgál, mert domainenként változtatható az összes konfiguráció pár kattintással, legyen az akár nginx, apache, vagy php konfiguráció. Ezen szolgáltatással nem érdemes átadni harmadik félnek az üzemeltetést.


Logisztikai cégek

A gondtalan levelezés legfontosabb feltétele a kizárólagos rendszer, kizárólagos IP címmel, amit a Menedzselt VPS biztosít, így biztos lehet benne, hogy Ön mindent megtett annak érdekében, hogy levelei sikeresen kiküldésre kerüljenek és be is érkezzenek. A szerver tárhelykezelése okán pedig, minden egyedi webes vállalatirányítási rendszer telepíthető és üzemeltethető a LAMP környezetben.


Előretelepített SSD VPS

Nem kell foglalkoznod a frissítésekkel, különféle telepítésekkel, ezt mi mind mellé adjuk.

De természetesen, ha Te szeretnéd az Apache szervert konfigurálni ezt is megteheted. Biztosítjuk a Plesk felületet, így minden beállítás a Te kezedben lehet. Létre tudsz hozni ügyfeleidnek FTP fiókot, vagy akár E-mail konfigurációt is el tudod végezni az adminisztrációs felületen. Sőt 100Gb adatot tudsz tárolni rajta, ami elegendő mennyiség is lehet. De rugalmasak vagyunk, ha mégis túlfutnál ezen, csak küldj egy hibajegyet.

VPS Csomagok

Ismerd meg Plesk tárhelykezelő rendszerünket,
amit a Menedzselt VPS mellé kapsz:


A legszélesebb körben elterjedt és használt hoszting keretszoftver a világon (140 ország, 32 nyelven), amely természetesen magyarul is beszél hozzánk. Legyél részese Te is a felhő szolgáltatásoknak. A Plesk Panel segítségére lesz az 1 domaintől a több száz domain kiszolgálásáig, legyen hozzá adatbázis, ftp, levelezés, SSL mindent pár kattintással elérsz! Szerver konfiguráció? PHP beállítás? Grafikus felületen, pár kattintás!Magyar nyelvű felület

Építs és kezelj több webhelyet egyetlen irányítópulton keresztül. Ugyanazon a helyen futtathatod appjaidat, figyelemmel kísérheted a teljesítményt és beépíthetsz új lehetőségeket.
Webhely- és szerverbiztonság

Széles körű biztonsági szint az operációs rendszer, a hálózat és az alkalmazások között. Mindez beépítve a Plesk hosting központjába, és piavezető IT biztonsági partnereinkkel továbbfejlesztve.
Bővíthető 100+ Kiegészítő

Fontos bővítmények a platformon, amikor áj eszközöket integrálsz, mint a DigiCert SSL, CloudLinux, Cloudflare, Atomicorp, NodeJs, PHP, NGINX, Let 's Encrypt, Git, ImunifyAV, Backup to Cloud Pro és még sok más.
Urald a teljes szabadságot szervereden

Az SSH-n keresztül teljes root hozzáférést kapsz minden Plesk-alapú VPS-en és dedikált kiszolgálón, így bármilyen harmadik féltől származó, nyílt forrású vagy testreszabott alkalmazást telepíthetsz.

Dokkoló igényeid szerint

Hozzáférhetsz a Redis, MongoDB, Memcached és még sok máshoz. Telepítsd és kezeld az új szoftvertermékeket a Docker tárolókból.
Építsd és szállítsd

Hozz létre több ágat egyetlen lerakatban, és automatikusan telepítsd a helyi Git-lerakatból vagy távoli szolgáltatásból, például a GitHub, Bitbucket, Travis.
Let’s Encrypt

Plug and Play titkosítás az SSL tanúsítványokat telepítés vagy CLI parancsok nélkül. Hozzvlétre és automatikusan újíítsd meg a tanúsítványaidat közvetlenül a Plesk felületről
Node.js

Csak néhány kattintással vedd fel a Node.js alkalmazásokat, és indítsd el / állítsd le / ezeket az alkalmazásokat, futtass szkripteket és szerkeszd a konfigurációs táblázatokat közvetlenül a Plesk vezérlőpultról.Szerver megoldás ügynökségeknek

Nagy hangsúlyt fektetünk a teljes adatbiztonságra.

Menedzselt Vps szolgáltatásunkat globális erőforrásokkal és műszaki háttérrel biztosítjuk, hogy vállalkozásod folyamatosan elérhető és stabil legyen. Az adatmentéseket automatikusan végezzük így maximumra emeljük a működés biztonságát.

NLG System - Menedzselt VPS
csomag ajánlatok

Hibabejelentés