IT megoldások, tárhely és szerver szolgáltatás

Bemutatkozik az NLG System


Mi az NLG System alapítói 2003-óta azt valljuk, hogy az őszinteség, és a tiszta kommunikáció a bizalom alapjai. Nagy hangsúlyt fektetünk az informatikai problémákra és azok korrekt megoldására, hiszen közel 20 éve foglalkozunk IT infrastruktúra kiépítéssel és szerver üzemeletetéssel. Munkatársainkat a legmagasabb szakmai szempontok szerint választjuk ki és folyamatosan képezzük Őket. Így dedikált VPS szervered a legjobb kezekbe kerül.

Rugalmas Ügyfélszolgálat,
24/7 rendelkezésre állás ügyfeleinknek

Ügyfeleink pont ezért szeretnek minket, mert minden beérkezett kérésre azonnal reagálunk. Szeretjük amit csinálunk, szeretünk segíteni és a legjobb megoldást nyújtani az informatikai problémákra. Beérkezett hibajegyedre 1 órán belül reagálunk és megkezdjük a hiba elhárítását vagy éppen kérdésed megválaszolását.

Nagy hangsúlyt fektetünk a teljes adatbiztonságra.

Menedzselt Vps szolgáltatásunkat globális erőforrásokkal és műszaki háttérrel biztosítjuk, hogy vállalkozásod folyamatosan elérhető és stabil legyen. Az adatmentéseket automatikusan végezzük így maximumra emeljük a működés biztonságát.


18 év szakmai tapasztalat Innovatív szemlélet. Rugalmas Ügyfélszolgálat, 24/7 rendelkezésre állás

Beérkezett hibajegyedre 1 munkanapon belül reagálunk és megkezdjük a hiba elhárítását vagy éppen kérdésed megválaszolását.

Írj nekünk

Ismerd meg tárhely, webszerver megoldásainkat

Mert számunkra az a fontos, hogy felesleges gondok nélkül tudj a munkádra koncentrálni, nyugodtan alkoss és értéket teremts. A szerverekkel és tárhelyekkel való törődést pedig ránk bízhatod vagy éppen Te magad konfigurálhatod.

Hibabejelentés